Letné inšpirácie: Objavte najnovšie trendy vo vonkajších pergolách

Pergola už dávno nie je len prístrešok. Moderné pergoly dnes plnia funkciu plnohodnotnej záhradnej stavby alebo zimnej záhrady. Navyše, už to nie je len predĺžená obývačka, ale všestranný priestor pre všetky aspekty života. Počasie nie je limitujúci faktor, slúži len ako kulisa pre pobyt vonku. Dážď, poletujúci sneh a poryvy vetra môžeme pozorovať z chráneného priestoru bez vizuálnych hraníc. Inšpirujte sa najnovšími trendmi vo vonkajších pergolách. 

 

Bioklimatická pergola Renson Camargue

Pri značke Renson sme zvyknutí na technologickú precíznosť, dizajn a dlhú životnosť. Model Camargue je luxusná robustná pergola s nekonečnými možnosťami prispôsobenia sa. Úplne stiera hranice možného a prináša absolútnu voľnosť pri využívaní prístreškov. Pergoly Camargue a Camargue Skye sú určené pre náročného zákazníka, ktorý sa neuspokojí s priemerom.

49-2_pergola-camargue

Robustná pergola, ktorá slúži roky

Pergola s robustnou konštrukciou ponúka výrobca záruku až 10 rokov. Všetky konštrukčné prvky sú precízne vyrobené a otestované, vydržia aj extrémne počasie. So zatvorenými strešnými lamelami odolá vetru s rýchlosťou až 120 km/h a zvládne záťaž až 200 kilogramov snehu na m². Pergola bola testovaná na dážď s výdatnosťou 150 litrov na m² za hodinu a tomuto množstvu vody sú prispôsobené aj odtoky vody. 

Kombinujte bočné prvky

Robustná konštrukcia umožňuje kombinovať až dva bočné prvky bez toho, aby čokoľvek vytŕčalo. Sklené posuvné panely, screenové rolety, romantické vonkajšie závesy, posuvné panely s lamelymi z cédrového dreva, fantázii sa medze nekladú. Vytvorte z pergoly kompaktný celok, ktorý môžete využívať celoročne. V lete ako tienený priestor pre relax a stretnutie s priateľmi, v zime ako chránenú zimnú záhradu.

Riešenie pre veľké terasy

Camargue ponúka elegantné riešenie aj pre naozaj veľké terasy. Pri rozmere väčšom ako 6 x 4,5 metra nie sú potrebné zdvojené prvky na strešnej a nosnej konštrukcii. Spojte tri moduly v ľubovoľnom smere a zastrešte terasu aj bazén. 

Atraktívne doplnky

Nie je to len o streche. Vybavte pergolu integrovaným nosníkom s infračerveným vyhrievaním, audiosystémom, osvetlením v lamelách, nosných profiloch alebo ráme strechy a užívajte si nekonečné pohodlie v atraktívnom dizajne. 

49_pergola-camargue

Pergola Camargue Skye

Pergola Camargue Skye kombinuje tie najlepšie vlastnosti bioklimatických pergol a pergol s posuvnou látkovou strechou. Ako jediná bioklimatická pergola z našej ponuky má sťahovaciu strechu, aby ste si vychutnali nerušený výhľad na nočnú oblohu, no zároveň v stiahnutom stave ponúka ochranu pred snehom a poveternostnými vplyvmi. 

58_pergola-camargue-skye

Pergoly Camargue a Camargue Skye patria k tomu najlepšiemu, čo na trhu s pergolami môžete nájsť. Vyššiu cenu vyvažuje bezstarostné používanie minimálne 10 rokov, praktické príslušenstvo a elegantný dizajn. Doprajte sebe a svojej rodine to najlepšie. Navštívte naše showroomy v Žiline, Košiciach a v Bratislave, alebo kontaktujte našich špecialistov pre exteriéry.